3 manieren om je producten te produceren

3 manieren om je producten te produceren

Als bedrijf ben je constant bezig met profileren, richting klanten, partners, maar ook naar de buitenwereld. Hierbij spelen veel zaken een belangrijke rol. Denk aan uw medewerkers en de website, maar er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om uw bedrijf uw imago te geven! Bijvoorbeeld het gebruik van eigen producten voor op kantoor of als reclamegeschenk voor klanten. Daarom gaan we in dit artikel in op de mogelijkheden om de producten van uw bedrijf te produceren!

1. Spuitgieten

Waarschijnlijk is dit niet de eerste methode waar je aan denkt. Spuitgieten heeft echter veel voordelen! Met spuitgieten kunt u bijna elke denkbare vorm produceren. Vervolgens wordt de vorm daadwerkelijk geproduceerd met kunststof. Je kunt bijvoorbeeld denken aan plastic stoelen, maar ook aan plastic constructies. Zo creëer je eenvoudig je eigen producten die een persoonlijk beeld geven van je bedrijf.

2. Standaardproducten met een eigen persoonlijkheid

Een andere optie is natuurlijk om standaardproducten te maken, waarna uw persoonlijkheid wordt verkregen. Bijvoorbeeld met een bedrukking of op andere manieren. We komen dit vaak tegen met geschenken. Zo kunt u eenvoudig een artikel selecteren en afdrukken zoals u dat wilt. Hierbij kunt u denken aan pennen, kalenders, maar natuurlijk ook andere diverse producten. Dan kunt u deze producten op kantoor plaatsen, maar u kunt ze natuurlijk ook cadeau doen aan zakenrelaties en partners.

3. Doe het zelf

Tenslotte is er altijd de mogelijkheid om zelf te doen wat je zoekt. Wat is er persoonlijker dan wat jij en je collega’s creëren? Laat uw creativiteit de vrije loop, knip, las en bouw uw eigen kantoor, inclusief inventaris! Er is vast wel een collega met gouden handen die het initiatief kan nemen zodat u vervolgens kunt genieten van uw volledig zelfgemaakte bedrijfsproducten!

Over het algemeen is de productie van producten van uw eigen bedrijf een complex maar opwindend proces. Hoe vertaal je jouw bedrijfsboodschap naar je eigen producten? Om dit vast te stellen is het raadzaam om te kijken naar de wensen en behoeften die je als bedrijf hebt, en vervolgens de productiemethode aan te passen. Zo ontvang je automatisch de meest geschikte productiemethode voor jou!

Coen Bouhuijs