BaanBereik: dé partner voor het leveren van professionals op elk niveau

BaanBereik: dé partner voor het leveren van professionals op elk niveau

Met de persoonlijke aanpak en de brede kennis van de regionale markt, is BaanBereik dé partner voor het snel en efficiënt leveren van professionals op elk niveau. Dankzij de optimale dienstverlening op het gebied van uitzenden, opleiden, werving & selectie en detacheren, vinden opdrachtgevers met vacatures in Noord-Holland gegarandeerd flexibiliteit zonder risico’s. Daarbij dienen de kernwaarden persoonlijk, plezier en resultaatgericht als moreel kompas. ‘We streven naar tevreden werkzoekenden, opdrachtgevers en medewerkers. Alleen op die manier bereiken we de juiste match. Ook vinden we plezier belangrijk. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd om samen de successen te vieren. Ook zien wij persoonlijk contact als een vereiste binnen de samenwerking’, zegt directeur/eigenaar Mona Roorda. 

‘We plaatsen een kandidaat niet alleen op het functieprofiel, maar ook op zijn persoonlijkheid. Daarom nemen we alle tijd om zowel de klant als de werkzoekende te leren kennen. Ook iemands karakter moet bij een onderneming passen. Doordat wij op regionaal niveau actief zijn, is er veel ruimte voor persoonlijk contact’, vertelt directeur/eigenaar Annemiek van Leeuwen.

Vacatures in interessante vakgebieden 

Ongeacht of zij aan hun loopbaan beginnen of al een carrière hebben opgebouwd, hebben werkzoekenden hun voorkeuren en specifieke specialismen. Bij BaanBereik vinden ze ongetwijfeld vacatures die ze op het lijf geschreven zijn in Alkmaar, Hoorn en andere plaatsen. BaanBereik heeft vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard en een netwerk dat zich uitstrekt over heel Noord-Holland. Daarom is er een groot aanbod aan vacatures in allerlei dynamische branches. Annemiek: ‘Bij BaanBereik focussen we ons op banen binnen de Techniek, Bouw en Office. Maar ook binnen vakgebieden zoals het Gemeentelijk Domein, de Zorg en de Horeca, bieden we tal van interessante vacatures. Mensen die bij ons solliciteren hebben de provincie Noord-Holland dus helemaal aan hun voeten liggen.’  

Uitdagende kantoorfuncties

Ook werkzoekenden die op zoek zijn naar een uitdagende functie binnen een kantooromgeving zijn BaanBereik aan het juiste adres. Mensen die snel kunnen schakelen, beschikken over goede communicatieve vaardigheden, mensen graag verder helpen en servicegericht zijn, kunnen bijvoorbeeld solliciteren naar klantenservice vacatures. In de functie van medewerker klantenservice ben je het aanspreekpunt voor klanten die een bedrijf proberen te bereiken. Mensen die opbellen of aan de receptie verschijnen, weet je servicegericht te helpen. Ook heb je altijd een goed antwoord op vragen en ben je klanten van dienst bij klachten of problemen. Verder weet een medewerker klantenservice als geen ander hoe belangrijk goede service is en zet die zich graag in voor het beste resultaat. Klinkt dit als jouw droombaan? Verdiep je dan vandaag nog in de klantenservice vacatures van BaanBereik of in een van de vele andere mooie vacatures! 

Coen Bouhuijs