Dé vergaderlocatie van Rotterdam

Dé vergaderlocatie van Rotterdam

De Kuip is niet alleen de thuisbasis van Feyenoord, maar ook de meest unieke ontmoetingsplek van Rotterdam. Het stadion biedt veel verschillende mogelijkheden. U heeft de keuze uit een van de 17 verschillende ruimtes. Denk aan de perskamer, tribunes of zelfs het mooiste grasveld van Nederland tijdens je zomerstop. De capaciteit van de zalen varieert van 2 personen tot 50.000 personen. Dit suggereert dat er ook tijdens Covid-19 voldoende ruimte is voor een inspirerende ontmoeting.

Goede bereikbaarheid

Een van de grootste voordelen van dit Rotterdamse ontmoetingspunt is de goede bereikbaarheid. Het stadion ligt vlak bij de snelweg A16 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook op het gebied van parkeren is De Kuip een unieke vergaderlocatie Rotterdam. Met 1000 gratis parkeerplaatsen voor de deur is parkeren geen probleem.

Specifieke wensen

Voorafgaand aan het gesprek is er een duidelijke communicatie met het team van De Kuip over uw specifieke wensen. Deze wensen kunnen variëren van bloemen en opstelling tot culinaire wensen. Het team legt grote nadruk op de kwaliteit van de culinaire mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld koffie en cake bestellen, maar je kunt ook je gedachten verleggen tijdens een stevige lunch. Dit geeft op zijn beurt weer nieuwe frisse energie.

Bijeenkomen tijdens Covid-19

Ook voor een meeting tijdens Covid-19 kun je naar De Kuip reizen. Het team heeft belangrijke stappen gezet. Zo is De Kuip opnieuw ingericht om te voldoen aan de 1,5 meter afstandsregel. Het personeel trekt desgewenst ook handschoenen en maskers aan en er zijn spatvensters in de bar en de kassa. Er zijn ook automatische desinfectiekolommen en routing. Daarnaast biedt De Kuip uitstekende mogelijkheden voor buitenactiviteiten op het heilige gras en de tribunes. Uiteraard staat het team altijd klaar om mee te denken en een individuele oplossing te bieden.

Coen Bouhuijs