Dingen die je beter uit kunt besteden

Dingen die je beter uit kunt besteden

Als ondernemer heb je een hoop aan je hoofd. Wat voor onderneming je ook hebt het kost enorm veel tijd en moeite om een zaak draaiende te houden. Daarom is het belangrijk om af en toe wat uit te besteden waar je dit kunt veroorloven. Op die manier kun jij je meer focussen op de onderdelen van het ondernemerschap die jij het leukst vindt.

Leadgeneratie (B2B)

Voor verschillende business to business ondernemingen kan het lastig zijn om kansrijke potentiële klanten te vinden. Dit worden dan ook wel leads gevonden. Gelukkig is B2B leadgeneratie iets wat je volledig of deels kunt uitbesteden. Zo kun je een data-analyse laten uitvoeren op je huidige klantenbestand waardoor je een goed beeld krijgt van je huidige klanten en daarmee een profiel kunt maken van een kwalitatief goede lead. Daarnaast kun je je huidige klantenbestand laten opschonen en kun je B2B adressenbestanden gebruiken om aan contactgegevens te komen van mensen en beslissers die aansluiten op jouw zojuist opgestelde profiel. Door dit uit te besteden heb je in korte tijd een enorm goede basis en alle tools om nieuwe kansrijke klanten te vinden.

SEO

Als jij een website hebt voor je onderneming, of dit nu een webshop is of gewoon een algemene site met je menu, wil je waarschijnlijk graag dat je goed te vinden bent op Google. Omdat dit hele algoritme achter Google erg complex is en je waarschijnlijk veel concurrentie hebt kan dit erg lastig zijn. Met search engine optimization, kunnen je website of specifieke pagina’s hiervan geoptimaliseerd worden voor Google. SEO is echt een vak apart en het kan veel tijd kosten om te stijgen in Google. Daarnaast zijn er veel aspecten waar je rekening mee moet houden. Er zijn zeker wat basis gidsen te vinden online waarmee je zelf al een eindje kunt komen, maar als je meer tijd wil overhouden, hier niet handig in bent of meer zekerheid wil van resultaat is dit een perfect klusje om uit te besteden.

Coen Bouhuijs