Meer luxe voor je gasten en klanten met deze toevoegingen

Meer luxe voor je gasten en klanten met deze toevoegingen

Ontvang jij vaak gasten of klanten? In de winkel, op kantoor of in je horecazaak? Dan is het erg fijn voor je gasten als je wat voorzieningen voor ze hebt. We heven je graag wat voorbeelden van kleine renovaties en toevoegingen waar je gasten en klanten erg blij mee gaan worden.

Veranda

Deze optie is vooral voor de horecaondernemers onder ons. Met de zomer weer voor de deur, maar zeker ook met het matige weer wat we hier vaak te verduren krijgen, kan een veranda voor het terras niet missen. Een mooi een stevig aangebouwde overkapping. Zodat je droog van binnen naar buiten kunt lopen. Waar je gasten bij slecht weer lekker droog kunnen zitten en bij goed weer verkoeling kunnen zoeken in de schaduw. Je zou de veranda nog verder af kunnen maken door wanden aan de zijkanten te plaatsen om je gasten nog meer te beschermen tegen regen en wind.

Carport

Deze optie is voor een bredere groep van ondernemers. Als je eigen parkeergelegenheid hebt rondom je onderneming, of dat nu een restaurant of een kantoorpand is, kan een carport een mooie toevoeging zijn. Een kleine beetje extra luxe en service voor je klanten. Met een carport voor je gasten straal je dan ook uit dat ze bij jou op een plek zijn waar ze goede service en extra aandacht zullen krijgen. Daarnaast kunnen zij hun auto hier veilig en schoon onder plaatsen en hoeft niemand zich zorgen te maken om beschadigingen of viezigheid op de auto door takken en andere viezigheden die uit bomen kunnen vallen.

Nieuw terrasmeubilair

Ik zie dat veel terrassen al jaren hetzelfde meubilair gebruiken. Je hoeft dit niet allemaal te vervangen als het nog goed is, maar denk eens aan een opfrisbeurt of het toevoegen van nieuwe kussens. Ik weet zeker dat veel mensen makkelijk de keuze maken om op het terras met de lekkere kussens te gaan zitten.

Coen Bouhuijs