Inktcartridges kunnen ook goedkoop zijn

Inktcartridges kunnen ook goedkoop zijn

Het kopen van inktpatronen kan vaak veel geld kosten. Dit is niet nodig, u kunt direct veel geld besparen bij het kopen van goedkope inktcartridges. Bovendien hoeft u daarvoor niet in te boeten wat kwaliteit betreft. Met inktpatronen van bekende merken zoals Canon, Epson, HP, Brother en Lexmark weet je dat kwaliteit gegarandeerd is. Bij een winkelervaring gaat het niet enkel om het financiële, je wil ook zonder problemen het juiste product kunnen bestellen. Het is vaak niet duidelijk welke cartridges u moet kopen, u moet het type van uw printer weten en het cartridgenummer. Om het u makkelijk te maken zijn de cartridges steeds geordend op zowel het printertype als het cartridgenummer. Als je een van beide niet weet te vinden kan je steeds terecht bij de adviseurs van Inktmedia.

Hebben inktcartridges een vervaldatum?

De meeste inktcartridges hebben geen vervaldatum, maar wel een datum die verwijst naar de fabrieksgarantie per merk. Vaak is dit één of twee jaar, in de winkel krijgt u in de meeste gevallen ook garantie. Kijk dus eerder naar de factuur en laat de datum op het inktpatroon voor wat het is.

Ga je voor een populair merk of kies je toch voor het witte product?

Vaak wordt de overweging gemaakt of je voor een huismerk zou gaan of toch voor de bekende merknaam. Een criteria dat vaak terugkomt is de prijs, maar wat als je hier niet meer naar hoeft te kijken? Als ook het bekende merk tegen een goedkope prijs kan gekocht worden? Ga je dan nog steeds voor een het huismerk of ben je dan toch eerder geneigd om naar het merkproduct te gaan? Speel op veilig en kies voor de merken die u een hoge prijs-kwaliteit kunnen garanderen.

 

Welke printer heb je?

Het merk van de printer is makkelijk te achterhalen maar het printertype is soms al moeilijker. Je kan hiervoor naar da aankoop bon kijken, als je die nog niet in de prullenbak hebt gegooid. Heb je de bon toch nog maar weet je niet waar deze ligt? Maak het jezelf dan gemakkelijk en kijk eens op de printer zelf, vaak staat het er duidelijk op en hoef je niet lang te zoeken.

Coen Bouhuijs