Pluk de vruchten van een abonnement bij De Koffiejongens

Pluk de vruchten van een abonnement bij De Koffiejongens

Ben jij een groot fan van de Nespresso-cups van De Koffiejongens? Dat kunnen we ons bij Businessblogs maar al te goed voorstellen en daarom geven we je graag een tip waarmee je nooit misgrijpt als je zin hebt in een lungo, espresso, ristretto of decaf. Je kunt namelijk een koffie abonnement nemen! Dat houdt in dat je automatisch koffiecapsules geleverd krijgt voordat je cups op zijn en je niet hoeft na te denken over het bestellen. Gemak dient de mens, zullen we maar zeggen. Niet voor niets zijn De Koffiejongens om precies dezelfde reden gestart met het aanbieden van koffie abonnementen: de koffie was op. 

 

Hoe werkt een koffie abonnement van De Koffiejongens?

 

  1. Kies een abonnement naar jouw keuze, bijvoorbeeld X-small, Small, Medium of Large; 
  2. Selecteer de verschillende koffiesmaken waar jij van houdt; 
  3. Geniet van de heerlijke koffie uit jouw duurzame koffiecups. 

 

Het abonnement is super flexibel. Pauzeren, stopzetten of aanpassen kan altijd!

 

Wat als je koffie toch een keer op is? 

Heb je een koffie abonnement afgesloten, maar zijn je koffiecups toch op? Dan kun je een noodorder plaatsen die ervoor zorgt dat er zo snel mogelijk weer koffie jouw kant op komt. Meestal is dat al de volgende dag. Vervolgens begint je koffie abonnement op het moment van het plaatsen van de noodorder weer opnieuw met tellen. Je volgende bestelling ontvang je dus weer volgens je reguliere leverfrequentie. Daarbij is er wel de mogelijkheid dat dit op een andere dag in de week is dan dat je gewend was. Gebeurt het vaker dat je biologisch afbreekbare koffiecups toch iets eerder op zijn dan verwacht? Dan kun je jouw abonnement altijd aanpassen naar een groter pakket.

 

Kun je de koffiecups ook los bestellen? 

Natuurlijk is het naast een koffie abonnement ook mogelijk om losse bestellingen te plaatsen. Ben je nog niet helemaal zeker of wil je de smaken eerst even uitproberen? Bestel dan eerst een los pakket. Of je nu gaat voor een straffe ristretto of de soepele lungo, met de zes verschillende koffies zit er altijd een smaak bij die goed bij je past. Ben je benieuwd naar de herkomst van de koffiesoorten, hoe die smaken of welke intensiteit ze hebben? Je vindt alle informatie over de verschillende smaken in de smaakwijzer op de website van De Koffiejongens.

Coen Bouhuijs