Wat is een payroll constructie?

Wat is een payroll constructie?

Ga je voor een payroll constructie of Loondienst? Alles omtrent de wetten en de voordelen van een payrollconstructie vind je bij payroll select.

Je hebt vast wel eens van een payroll constructie gehoord. Alleen wat betekent dit nu eigenlijk? In een zin samengevat is een payroll constructie jouw innovatieve administratieve en juridische afdeling. Jouw werknemers zijn blij omdat alles netjes en op tijd geregeld is zonder dat ze daar iets van merken. Daarnaast zijn over het algemeen alle ondernemers tevreden omdat er met een payroll constructie een hoop tijd, energie en geld wordt bespaart 

Zo ook restauranteigenaar Niels Oosthoek. Hij is pas gestart met het verlonen van zijn personeel via een extern bureau en raden payrolling van payrollselect aan bij onze nieuwe klant Samir Ghabri.

Niels Oosthoek legt de voordelen van Payroll Constructie uit: ‘Het lijkt duur, maar het is voordeliger. Als je mensen zelf in dienst hebt, maak je veel extra kosten. Denk aan de kosten van verzekeringen, pensioenen, etc. Maar vooral de kosten, kopzorgen bij verzuim, ongevallen en degelijke, neemt veel tijd en geld in beslag. Per saldo zijn we beter af met een Payroll Constructie’.

Wil je weten wat payroll select voor jou kan betekenen neem dan contact op!


Voordelen Payroll constructie


Payroll heeft de afgelopen jaren een enorme sprong gemaakt. Het is roadmap naar meer vrijheid, vrijheid om jouw tijd te besteden aan de leuke taken van jouw business. Met een payroll constructie wordt er niet meer aan jouw hoofd gezeurd over verzuim, pensioen en het uitbetalen van salaris. Vragen zoals: ‘Wanneer ontvang ik mijn salaris?’. Zijn met deze constructie voorgoed verleden tijd. Sterker nog je hebt met deze constructie helemaal geen last meer van administratieve rondslomp. Bij payroll wordt jouw administratie volledig uit handen genomen. 

Jij focust je op jouw bedrijf, wij nemen met Payroll constructie alle administratieve en juridische taken over. Payroll Constructie is het antwoord op jouw administratieve problemen.

Payroll constructie van Payroll Select


Met onze Payroll Constructie hoef jij je niet druk te maken. Met de Payroll Constructie van Payroll Select verdwijnen administratieve en juridische zorgen als sneeuw voor de zon.

Wat zijn de taken van Payroll Constructie bedrijf?


1. Salaris en vakantietoeslag uitbetalen
2. Loonadministratie bijhouden
3. Pensioenpremies betalen
4. verzuimbeleid uitvoeren
5. arbeidscontracten afsluiten
6. werknemers- en werkgevers premies afdragen

En vraag je jezelf af of wij beschikken over een Payroll Constructie keurmerk? Ja zeker! Payroll Constructie verzuimprotocol? Tuurlijk! Contract met de Arbodienst? Ofcourse! Verzuimregeling? De beste.  

Voordelen payroll constructie


Met onze payroll constructie hoef je, je niet meer druk te maken over:
Juridische zaken | Wij hebben een inhouse juridische afdeling
Loonstroken | Wij verwerken loonmutaties, loonaangiften, loonstroken en jaaropgaven.
Doorbetalen bij ziekte | Wij betalen jouw medewerkers door, je hoeft niets meer te betalen
Premies en loonbelasting | Wij dragen de juiste premies en loonbelasting af
Ziek- en betermeldingen | Wij maken afspraken, rapporteren en bespreken het verzuimduur  Loonkosten voorfinancieren | Wij betalen snel uit zodat jouw medewerkers gegarandeerd loon krijgen.

De voordelen van een oplossing zoals payroll bied je meer ruimte. Een payroll constructie geeft vrijheid. De payroll constructie biedt voordeel voor werknemers omdat zij altijd netjes en correct uitbetaald krijgen en omdat ze altijd goede communicatie hebben over alles wat te maken heeft met loon. Daarnaast biedt payrolling nog grotere voordelen voor ondernemers omdat zij kunnen doen waar ze echt goed in zijn.


Payroll constructie Samengevat


Kun je het nog volgen? We begrijpen dat we je een stroom aan informatie voorgeschoteld hebben. En daarom vatten we voor jou de payroll constructie van payroll select nog een keer, kort en bondig samen.

Een payrolling bedrijf neemt de verantwoordelijkheid over alle administratieve en juridische zorgen. Deze constructie heeft positieve invloed op werkgeluk doordat het niet alleen de werknemers, maar ook jou als werkgever zekerheid, stabiliteit en rust brengt.

Benieuwd naar hoe we de payroll constructie bij jouw bedrijf implementeren? Neem (vrijblijvend) contact met ons op!

Coen Bouhuijs