Callcenter medewerker: de leukste baan van Nederland!

Callcenter medewerker: de leukste baan van Nederland!

Ben jij niet vies van een babbeltje? En sta jij in je vriendengroep bekend als enthousiasteling en iemand met pit? Dan is werken als callcenter medewerker jou op het lijf geschreven! Ilovetowork zoekt namelijk naar spontane, gemotiveerde callcenter medewerkers die zo snel mogelijk kunnen starten! Wil jij weten wat deze baan nog meer voor jou in petto heeft? Lees dan snel verder!

 

Flexibele uren

Of je nu nog student bent of niet, het maakt niet uit! Want als callcenter medewerker bij Ilovetowork mag je helemaal zelf je uren bepalen. Het is mogelijk om 16-40 uur per week te werken en dit mag volledig worden ingedeeld naar wat jou uitkomt. Je zit dus niet vast aan een specifiek aantal uren per week. Dus heb je de ene week wat minder tijd om te werken dan de andere? Dan is dat natuurlijk geen probleem.

 

Een gezellig team

Niets is belangrijker dan een goede sfeer op het werk. En dit zal gegarandeerd lukken bij deze baan! Natuurlijk wordt er serieus gewerkt en bestaat het team uit callcenter medewerkers met ervaring. Maar over het algemeen hangt er een informele sfeer en is er altijd ruimte voor een grapje!

 

Meteen aan de slag!

Sollicitatieprocedures kunnen over het algemeen best wel een tijdje duren. Voordat je écht kan starten met werken, ben je soms wel een aantal weken verder. Dit kan frustrerend zijn, vooral wanneer je zo snel mogelijk aan de slag wilt! Kom je werken bij Ilovetowork als callcenter medewerker, dan heb je hier in ieder geval geen last van! Als je vandaag solliciteert, ga je dezelfde week nog op gesprek en zal je de week erna direct starten! 

 

Aantrekkelijk uurloon en bonussen

Ook niet geheel onbelangrijk is je uurloon! Als callcenter medewerker ga je tussen de €12,50 en €15,- per uur verdienen. En dat is nog niet alles, want er zijn ook nog eens targets om te behalen! Zodra jij elke week je targets haalt, ontvang je hier ook een leuke bonus voor. Deze targets zijn absoluut haalbaar en daarom zal het voor jou een eitje zijn om ze te behalen!

 

Coen Bouhuijs