Je producten bescherm je met maatwerk verpakkingen!

Je producten bescherm je met maatwerk verpakkingen!

Er is niets vervelender dan goederen die beschadigd raken tijdens de transport. Nadat zoiets gebeurd, is er niet zoveel meer aan te veranderen. Juist daarom is het belangrijk om dit soort ongevallen te voorkomen. Een manier om schade aan je producten te voorkomen is om ze goed te verpakken. Een goede maatwerk verpakking zorgt er namelijk voor dat jouw product onbeweeglijk is. Hierdoor voorkom je transportschade.

 

Voor dit soort sterke maatwerk verpakkingen moet je bij Bode Industriële Verpakkingen zijn! Zij realiseren namelijk verpakkingen op maat en houden daarnaast rekening met jouw specificaties. Heb je zo snel mogelijk een verpakking nodig? Dan is dit ook geen probleem. Bode Verpakkingen zorgt voor een snelle oplevering en biedt ook spoedleveringen aan! 

 

Ben jij benieuwd waarom pakmateriaal op maat zo belangrijk is? Lees dan snel verder:

  • Het biedt jouw producten bescherming

Een goede verpakking is belangrijk, omdat het jouw product beschermt. Zodra een product standvastig in het verpakkingsmateriaal zit, zal deze niet zo snel beschadigen. Met name bij fragiele goederen is dit van belang. Een stevige verpakking zorgt ervoor dat problemen worden voorkomen. Daarbij kost het ook tijd en moeite om producten terug te sturen. Dit is iets wat kan worden tegengegaan door goede bescherming.

  • Ieder product heeft iets anders nodig!

Daarnaast is pakmateriaal belangrijk, omdat niet ieder product hetzelfde is, en dus ook niet hetzelfde formaat heeft. Het is daarom essentieel om verpakkingen op maat in te slaan. De goederen kunnen worden voorzien van een houten verpakking op maat, maar er wordt vaak ook folie gebruikt voor extra beveiliging. Daarbij zorgt Bode Verpakkingen ervoor dat de verpakkingen voldoen aan de internationale eisen die benodigd zijn voor het land van destinatie. 

  • Het bespaart gedoe

Een stevige verpakking op maat bespaart ook veel gedoe. Zoals eerder genoemd, beschadigen producten veel minder snel in een stevige verpakking. Dus als je ervoor zorgt dat al je producten beschermd zijn, loop je minder risico om producten te hoeven retouren. Dat voorkomt veel problemen en teleurstellingen. Aan het retouren van producten zitten namelijk ook kosten verbonden en dit is natuurlijk onnodig. 

Coen Bouhuijs