Echt opvallen met jouw product? Dat doe je met POS-materiaal!

Echt opvallen met jouw product? Dat doe je met POS-materiaal!

Zoek je een manier om je product echt in het oog te laten vallen? Tegenwoordig kun je ervoor zorgen dat al je promotie-uitingen perfect aansluiten op je product of actie. POS-materiaal is zo veelzijdig dat de enige grens je creativiteit is. Kies je bijvoorbeeld voor opvallende winkel-displays van karton, ga je voor een levensgrote pop om écht mee op te vallen, of kies je voor de subtiele kracht van wobblers? In dit artikel zetten we een aantal mooie POS-materialen voor je op een rijtje!

 

Een levensgrote pop voor de winkel

Een van de meest opvallende POS-materialen is de levensgrote pop. Deze wordt doorgaans gemaakt van stevig karton, waardoor ze niet snel beschadigen. Ze vallen echt op en maken een goede eerste indruk. Je kunt een levensgrote kartonnen pop op verschillende plaatsen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een evenement, een bedrijfsopening of een winkelpresentatie. Je product of bedrijf valt op die manier echt op! De kartonnen poppen zijn 100% recyclebaar, waardoor je ze na gebruik gemakkelijk bij het oud papier kwijt kunt. 

 

De veelzijdigheid van kartonnen displays

Met een kartonnen display kun je eigenlijk alle kanten op. Winkel-displays hoeven tegenwoordig niet meer standaard en uniform te zijn; je kunt met karton echt je creativiteit laten spreken. Honingraatkarton is zo sterk dat je er allerlei soorten constructies van kunt maken. Je kunt ze dus perfect bij het beoogde product aan laten sluiten. Ook voor een eenmalige actie zijn ze goed te gebruiken. De displays zijn makkelijk op te tuigen en af te breken, en laten zich daardoor ook eenvoudig vervoeren. Niet alleen manshoge displays behoren tot de mogelijkheden, maar ook kleine kassadisplays zijn een mogelijkheid. Daarmee kun je een klant leuk verleiden tot een impulsaankoop. 

 

Wobblers in alle soorten en maten

Ook wobblers kunnen bijdragen aan de promotie van je product. Wobblers springen echt in het oog en trekken de aandacht van de winkelende klant. Het is een bedrukte schijf of kaart met een opvallend design dat mooi bij het product past. Je bevestigt het met door middel van een strip aan een stelling, de wand of de kassa. Wobblers zijn beweeglijk, waardoor het oog ernaar getrokken wordt. De klant merkt het op en wordt op die manier op de hoogte gebracht van het product of een leuke actie. Een mooie manier om op te vallen!

Coen Bouhuijs