Een chocolade Sinterklaas cadeau doen

Een chocolade Sinterklaas cadeau doen

Wil je een Sinterklaas chocolade cadeau doen aan je werknemers of relaties van je bedrijf? Dat kan! De tijd van Sinterklaas is al weer bijna aangebroken en hoe leuk is het om het harde werk van je werknemers te belonen met overheerlijke Sinterklaas chocolade. Bij Gust Royal vind je een zeer uitgebreid en uniek assortiment aan Sinterklaas chocolade. Je kunt alle producten vinden op de website van Gust Royal.

Bij Gust Royal hebben we een uitgebreid assortiment aan overheerlijke chocolade figuren. Denk hierbij aan chocolade figuren , zoals Sinterklaas chocolade of kerst chocolade. Wij gaan elk seizoen op zoek naar vernieuwing om een uniek assortiment aan te kunnen bieden. Daarom bedenken we steeds nieuwe producten en figuren om toe te kunnen voegen aan ons assortiment.

Daarnaast wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van de beste grondstoffen, zoals de Belgische Callebaut chocolade. Deze wordt ook nog eens op een verantwoorde manier verkregen. Wij kopen namelijk onze chocolade bij het Cacao Horizons project van Callabaut. Dit houdt in dat de boeren die de Callabaut bonen plukken, een eerlijk loon krijgen.

Hierdoor zorgen we ervoor dat onze chocolade figureren er niet alleen mooi uit zien, maar ook nog eens overheerlijk smaken en duurzaam verantwoord zijn.

In ons assortiment aan Sinterklaas chocolade vind je onder andere holle Sinterklaas figuren in de smaken melk, puur en wit. Ook vind je bij ons caracues, kleine mijters, chocolade lettertjes, Sint en piet en een lekkere chocolade staf. Wat natuurlijk ook bij Sinterklaas hoort, is marsepein. Dit vind je ook terug bij ons in het assortiment.

Bestel nu online overheerlijke Sinterklaas chocolade van top kwaliteit. Wij willen je graag helpen en ook kun je jouw persoonlijke wensen aan ons doorgeven. Door mee te denken kunnen we het Sinterklaas geschenk snel en makkelijk leveren waar en wanneer je maar wilt.

Coen Bouhuijs