Hoe vind jij de meest ideale kantoorruimte?

Hoe vind jij de meest ideale kantoorruimte?

Er zijn veel ondernemers die op zoek zijn naar een geschikte kantoorruimte. Voornamelijk zzp’ers en kleine MKB’ers hebben behoefte aan een eigen kantoorruimte. Toch weten veel mensen niet precies waar ze naar op zoek zijn en wat voor kantoorruimte het beste bij hun past. Zo kijken veel mensen alleen maar naar het oppervlak van de kantoorruimte. Een groot voordeel dat je als zelfstandig ondernemer hebt is dat je zelf kunt bepalen hoe de kantoorruimte eruit gaat zien. Daarnaast kun je ook zelf bepalen in welke stad jij jouw kantoorruimte kiest. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kantoorruimte Amsterdam als je zelf in Amsterdam woont. In dit artikel leggen wij uit hoe je het beste een vestigingsplaats voor jouw kantoor kunt vinden en geven wij handige tips. 

 

Bepaal wat voor soort mens je bent

Ieder mens heeft een persoonlijke voorkeur als het aankomt op het kiezen van een geschikt kantoor. Zo ben jij misschien wel meer een stadsmens en wil je een kantoorruimte huren Amsterdam, bijvoorbeeld midden in het centrum. Iemand anders houdt weer meer van de natuur en trekt graag in zijn pauzes de natuur in om een korte wandeling te maken. Dan kun je het best op zoek gaan naar een kantoorruimte langs de rand van het stad of in de buurt van een mooi park. 

 

Kijk goed naar de bereikbaarheid

Bij het vinden van een geschikte locatie voor jouw kantoorruimte is de bereikbaarheid enorm belangrijk. Kleine ondernemers zoeken vaak een kantoorruimte dicht bij huis. Dit scheelt namelijk reistijd. Toch moet jij je afvragen of dit wel de beste plek is. Zo dien je ook rekening te houden met jouw klanten. Ga jij vaak naar klanten toe of komen klanten vaak naar jou toe? Het is dan verstandig om een kantoorruimte te kiezen die voor iedereen goed bereikbaar is. Denk hierbij aan bereikbaarheid met de fiets, auto of het openbaar vervoer. 

 

Coen Bouhuijs