Kerstdecoratie op kantoor

Kerstdecoratie op kantoor

Het einde van het jaar komt eraan en dan beginnen we met de gezelligheid van de feestdagen. Misschien ben je er helemaal nog niet mee bezig, maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het feestelijk aankleden van je bedrijf. De tijd is gekomen van de borrels en etentjes met je hele team. Maar wat dacht je van een mooi aangekleed kantoor? Heb je daar wel eens aan gedacht? Wij vertellen precies wat jij als werkgever kan doen om je werknemers in de sferen van de feestdagen te brengen.  

 

De kerstboom plaatsen

Natuurlijk, het allerbelangrijkste is de kerstboom. Zonder kerstboom is er geen Kerst. Of je nu voor een echte boom gaat of een kunstboom. Geen probleem, alles mag en kan. Bij een echte kerstboom is het goed om te weten, dat een spar de beste kerstboom is om te plaatsen. Het is boom met veel volume, waardoor je niet zit met het opvullen van lege plekken in je boom. Het nadeel van een echte kerstboom is wel dat de naaldjes loslaten, waardoor je misschien wel een aantal keer per dag moet vegen. Maar misschien heb je dat er wel voor over als je denkt aan de heerlijke geur van de naaldboom en het natuurlijk groen. Een kunstkerstboom laat gelukkig geen naaldjes los en blijft jarenlang mooi. Je hoeft de boom achteraf ook niet weg te gooien, maar je kunt deze gemakkelijk opbergen. Een kerstboom is natuurlijk een beetje kaal zonder kerstdecoratie. Laat je werknemers de boom versieren, dit is ook meteen een leuk idee voor teambuilding. Wil je het toch niet zelf doen,  laat de kerstdecoratie door bedrijven doen, die precies weten wat jij wilt.

 

Natuurlijk, de kerstdecoratie!

Je hebt kerstdecoratie voor in de boom, maar je hebt natuurlijk ook kerstdecoratie op kantoor. Je kunt bureaus versieren met kerstballen of slingers en lichtjes. Ook kun je ervoor kiezen om kleine kerstboompjes te plaatsen op elk bureau. Vaak kun je het zo gek maken als je wilt met natuurlijk de goedkeuring van je werknemers. Kies ook voor een heerlijke foute kersttrui dag en iedereen komt helemaal in de kerststemming.

Coen Bouhuijs