Maak van je huis een smart home

Maak van je huis een smart home

Twintig jaar geleden leken het nog Back To The Future-praktijken: gordijnen die vanzelf open en dicht gaan, lichten die automatisch aan- en uitgaan en koffie die zichzelf om een bepaalde tijd zet. Toch wordt het automatiseren van je huis tegenwoordig steeds normaler. Je ziet het in je omgeving vast wel: mensen die een robotstofzuiger in huis hebben of die de temperatuur van hun verwarming via hun mobiele telefoon kunnen bedienen. Er is steeds meer mogelijkheid om je leven makkelijker te maken. Dit doe je met een smart home, ook wel bekend als domotica. Zorginstellingen zetten domotica ook steeds vaker in om het leven van patiënten en cliënten makkelijker te maken, zodat zij minder persoonlijke hulp nodig hebben. Zo kan domotica zelfs in de zorg een verschil maken.

Wil jij ook graag je huis automatiseren? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je meer over de domoticasystemen van Comfortica.

Waarom een domoticasysteem laten installeren door de specialisten van Comfortica?

  • Je hebt controle over wat je wilt automatiseren;
  • Je krijgt (meer) inzicht in je energieverbruik;
  • Er zijn geen grote aanpassingen nodig aan je woning;
  • Je wooncomfort en de veiligheid van je woning gaan omhoog;
  • De prijs van je domoticasysteem is inclusief de installatie.

Hoe verhoogt domotica de veiligheid van je huis?

Waarschijnlijk ben je al wel bekend met het concept van een smart home. Zo weet je bijvoorbeeld dat er in een smart home veel dagelijkse bezigheden zijn geautomatiseerd, zodat je leven net even wat makkelijker wordt. Maar wist je dat een domoticasysteem ook kan bijdragen aan de beveiliging van je woning? Laat je een draadloos alarmsysteem van Satel installeren, dan wordt die bijzonder goed met je FIBARO home automation system gecombineerd. FIBARO is een van de beste domoticasystemen op de markt en maakt zowel de controllers als de componenten van zijn domoticasystemen zelf.

Hoe werkt FIBARO?

FIBARO is een van de weinige fabrikanten die zowel de componenten als de controller van zijn domoticasysteem zelf maakt. Je volledige smart home werkt daardoor perfect en alle onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan. Om een FIBARO-systeem te laten installeren, kun je terecht bij Comfortica. Deze winkel is in Nederland dé leverancier van het merk FIBARO. De experts die er werken kunnen jouw FIBARO-systeem eenvoudig voor je installeren, waarna het precies doet wat jij voor ogen hebt. Maak jij van jouw huis ook een smart home?

 

Coen Bouhuijs