Voordelen van Microsoft Azure Fundamentals

Voordelen van Microsoft Azure Fundamentals

Met de AZ-900 kunnen kandidaten hun begrip van Azure-beveiliging en privacy en Azure-ondersteuning demonstreren. Een kandidaat moet basiskennis hebben van technologische fundamenten zoals netwerken en applicatie-ontwikkeling. De AZ-900-test vereist dat kandidaten basiskennis hebben van cloudservices. De kandidaat moet ook bekend zijn met hoe deze services integreren met Microsoft Azure. De AZ-900-test is bedoeld voor studenten die nieuw zijn in Azure en net beginnen met cloudgebaseerde oplossingen en services. Voor het eerst heeft de kandidaat bijvoorbeeld te maken met cloud computing. Je bent een on-premises beheerder of architect die naar de cloud wil. Het AZ-900-certificaat of Azure Fundamentals kan worden gebruikt om in aanmerking te komen voor andere Azure-rolgebaseerde of gespecialiseerde certificeringen, maar het is voor geen van beide een vereiste.

Voordelen van Microsoft Azure Fundamentals AZ-104-referenties

Volgens Microsoft is het doel van dit onderzoek om de fundamenten van cloudservices te laten zien en hoe deze worden geleverd via de AZ-104. Er is geen vereiste voor technische IT-kennis. Deze test staat open voor kandidaten met zowel een technische als een niet-technische achtergrond. Microsoft-certificeringen zijn natuurlijk aantrekkelijk geworden voor werkgevers die nieuwe werknemers willen werven. Een Microsoft-certificering vergroot de kans dat mensen een rol hebben die tastbare bedrijfswaarde laat zien en hun loopbaan versterkt. Volgens het onderzoek verdienen door Microsoft gecertificeerde technici 15% meer dan hun niet-gecertificeerde tegenhangers. Het spreekt voor zich dat gediplomeerden snel werk vinden. Het is namelijk een fantastische methode om je capaciteiten te demonstreren en het bewijs op papier te hebben.

Zorgt voor basiskennis

Certificering in Microsoft Azure Fundamentals is bedoeld voor mensen die net beginnen met cloud computing. Dat houdt in dat ongeacht of de kandidaat IT-ervaring hebt of niet, het certificaat iedereen ten goede zal komen. Ten eerste moet een kandidaat bepalen of hij het geschikte vakgebied heeft gekozen om door te groeien en ten tweede moet een kandidaat een solide basis hebben om die talenten te upgraden en uit te breiden. Dit vormt een solide basis voor je toekomstige baan door je de grondbeginselen en terminologieën te leren die in het bedrijf worden gebruikt. Ten slotte is de certificering een uitstekende opstap naar de certificering op associate-niveau.

 

Coen Bouhuijs