Moeite met het vinden van personeel?

Moeite met het vinden van personeel?

De arbeidsmarkt is erg onvoorspelbaar, we krijgen er zowel als werkgever als werknemer mee te maken. Als werkgever ben je wellicht op zoek naar uitbreiding van je team, je plaatst een vacature online en een tiental mensen solliciteren. Dit in tegenstelling tot de 10 vacatures die je open hebt staan waar maar een gering aantal personen op reageren, dit omdat andere bedrijven ook nieuw personeel zoeken.

Het ene moment in de arbeidsmarkt heb je met situatie 1 te maken en het andere moment met situatie 2. Hier is situatie 1 in het voordeel van de werkgever, terwijl situatie 2 weer voordelig is voor de werknemer, de sollicitant, die heeft het werk bij verschillende partijen voor het uitzoeken en zal snel een nieuwe uitdaging vinden. Zit je in situatie 2 en heb je moeite met het vinden van het juiste personeel, dan kun je wellicht een recruitmentbureau inzetten die je hierbij helpt. Neem dan zeker eens een kijkje bij Set Supply Chain Professionals.

Recruitment als het gaat om Supply Chain

Er zijn uiteraard wel verschillende recruitmentbureaus. Zo zet Set Supply Chain Professionals zich specifiek in voor Supply Chain Recruitment. Op deze manier kunnen ze zich focussen op één vakgebied en organisaties helpen bij het vinden van de juiste kandidaat. Zo blijven ze op de hoogte van de trends en ontwikkelen en kunnen ze hier direct op inspelen. Ook weten ze waar ze over praten en denken ze mee over hoe bedrijf kan groeien met de juiste personen.

Of kiezen voor een uitzendbureau

Naast een recruitmentbureau, kun je ook kiezen om een uitzendbureau in te schakelen. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Zo zoekt een recruitmentbureau vaak naar personeel voor een vaste termijn, terwijl een uitzendbureau vaak personeel voor een korte periode uitzend. Bijvoorbeeld in de horeca. Voor welk bureau je ook kiest, ze kunnen jouw werk bij het vinden van personeel compleet uit handen nemen. Zo kun je jouw tijd besteden aan andere zaken.

Coen Bouhuijs