Relatiegeschenken met uw logo

Relatiegeschenken met uw logo

Relatiegeschenken: het leukste reclamemiddel wat er is! Want wie houdt er niet van cadeautjes geven en krijgen? Door uw logo of slogan te laten bedrukken op een leuk presentje, weet u zeker dat de ontvanger hier positieve associaties bij zal krijgen. In de wereld van relatiegeschenken is er echter zoveel mogelijk. Van bedrukte pennen tot luxe eindejaarsgeschenken of zelfs hele (kerst)pakketten: hoe vindt u nou het perfecte geschenk voor uw bedrijf of organisatie? 

Om de zoektocht wat makkelijker te maken, hebben wij enkele soorten relatiegeschenken voor u op een rijtje gezet. 

“Basic” relatiegeschenken

Wanneer u net een bedrijf begint en op zoek bent naar bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal, kunnen er een aantal items niet ontbreken uit het rijtje. Denk aan bedrukte pennen, notitieboekjes of briefpapier en bedrukte mokken. Deze items horen bij uw huisstijl en uitstraling als bedrijf zijnde. Wanneer u klaar bent om wat verder te kijken, zijn ook bedrukte drinkflessen, sleutelhangers, draagtassen en usb-sticks een aantal basis artikelen waarmee u eigenlijk nooit fout kan zitten. 

Seizoenrelatiegeschenken

Daarnaast hebben we de seizoen gerelateerde relatiegeschenken. Denk hierbij aan zonnebrillen, zonnebrand en strandballen in de zomer, paraplu’s en poncho’s in de herfst, thermosbekers en handwarmers in de winter en tuin- en fietsartikelen in de lente. Door in te spelen op de seizoenen door bijvoorbeeld een mailing te versturen naar uw klanten, blijft u altijd actueel en top of mind bij uw zakelijke relaties. 

Luxe relatiegeschenken

Dan hebben we natuurlijk nog de luxe relatiegeschenken. Denk aan luxere technologie items zoals mooie koptelefoons of draadloze opladers. Of wat dacht u van laptoptassen, wijngeschenken en (kerst)pakketten? Dit zijn items waarmee u echt kunt laten zien dat u uw klanten of werknemers waardeert. Sinds de opkomst van het thuiswerken de afgelopen jaren, zijn pakketten ontzettend toegenomen in populariteit. Van de ‘standaard’ kerstpakketten tot uitgebreide zomerpakketten: het zijn middelen geworden om werknemers te waarderen en te motiveren. 

Online relatiegeschenken bestellen

Online vindt u veel verschillende aanbieders van relatiegeschenken. Eén van die aanbieders is BudgetGift.nl. Op deze website vindt u een uiteenlopend assortiment aan te bedrukken relatiegeschenken, inclusief al het bovengenoemde. Heeft u interesse in het samenstellen van een pakket? Dat is voor BudgetGift.nl geen probleem. Het deskundige klantenteam helpt u graag bij het uitzoeken van een geschikt pakket. Neem contact met ze op via info@budgetgift.nl, +31 (0)570 54 44 70 of via de chatfunctie op de website. Geef uw wensen door en het team komt graag met een mooi voorstel. 

Ook voor andere relatiegeschenken – zoals pennen, mokken, notitieboeken, zonnebrillen, paraplu’s en nog veel meer! –  bent u bij BudgetGift.nl aan het juiste adres.

Coen Bouhuijs