3x Een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam

3x Een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam

Een bedrijfsuitje doet veel goeds voor het teamgevoel binnen het bedrijf. Naast dat het de samenwerking bevordert, is het ook goed voor de creativiteit en productiviteit van het team. Het is leuk om collega’s op een andere manier te leren kennen en samen een activiteit te ondernemen. In dit artikel zetten we 3 originele mogelijkheden op een rij voor een bedrijfsuitje Amsterdam

1: Een speurtocht door Amsterdam per fiets

Wat is er leuker dan op de fiets door Amsterdam te speuren? Met een speurtocht kom je langs de highlights van de stad én de verborgen pareltjes. Dit is een van de leukste uitjes amsterdam. Je wordt ingedeeld in groepjes en gaat samen op pad met een tablet die je de instructies geeft. Tussendoor krijg je vragen en opdrachten. Zo ben je continu aan het samenwerken en echt bezig met teambuilding. 

2: Een stadsspel

Een tweede uitje dat zeker thuishoort in de originele top 3, is een stadsspel. Stads spelletjes zijn er in allerlei soorten en maten. Bijvoorbeeld in de vorm van een speurtocht of een spel waarbij je een fictieve moord op kunt lossen. Zo ben je samen bezig met een avontuur en heb je veel plezier met je team. 

3: Een boottocht met Hollandse maaltijd

Van varen door de Amsterdamse grachten wordt bijna iedereen wel blij. Je kunt onderweg gezellig kletsen en om je heen kijken naar het moois van de stad. Onderweg vertelt de schipper meer over het centrum van de hoofdstad en is er genoeg te zien. In combinatie met een typisch Hollandse maaltijd wordt de vaartocht nog leuker. Denk bijvoorbeeld aan augurkjes, boerenkool met spekjes of heerlijke gehaktballetjes. En als het aan boord wat kouder wordt hoef je je geen zorgen te maken, er zijn dekens en er is een overkapping om de warmte vast te houden.

Coen Bouhuijs