4 tips voor te gekke cadeaus voor jouw personeel

4 tips voor te gekke cadeaus voor jouw personeel

Heb je iets te vieren, staan de feestdagen voor de deur of wil je jouw medewerkers gewoon verrassen met een extraatje? Dan kun je vast en zeker wel wat inspiratie gebruiken. We delen je graag onze vier tips voor geweldige geschenken voor jouw medewerkers!

Relatie met werk

Soms is het éxtra leuk om een cadeau te geven dat een link heeft met jouw bedrijf. Ben je bijvoorbeeld een bedrijf in logistiek vastgoed zoals Broekman Logistics? Dan is het misschien wel nog leuker om jouw medewerkers te verrassen met een typisch cadeau dat gebruikt wordt op de werkvloer. Wat dacht je van een grappig notitieblok van een pallet? Online kun je talloze toffe cadeaus vinden voor de bedrijfstak van jouw onderneming. Op die manier weet je zeker dat je medewerkers een glimlach op hun gezicht krijgen van jouw extraatje! 

Persoonlijk cadeau

Wil je jouw medewerkers verrassen met een cadeau dat echt bij hun persoonlijkheid past? Dat is misschien wat meer werk, maar daardoor niet minder tof! Veel medewerkers zullen dit ook extra waarderen. Om een geschikt cadeau voor iedere medewerker samen te stellen, is het belangrijk dat je per medewerker kijkt naar hun persoonlijke leven. Is een medewerker gek op koffie? Geef hem of haar dan bijvoorbeeld een persoonlijke mok met een leuke tekst. Of ken je een collega die in zijn of haar vrije tijd rondjes aan het rijden is op zijn of haar motor? Dan is een product van HelmetCity misschien wel heel geschikt! Bij een persoonlijk cadeau is het dus vooral belangrijk om te achterhalen wat de typische kenmerken zijn van jouw medewerkers. We weten zeker dat je met persoonlijke cadeaus extra punten scoort bij je medewerkers. Succes!

Cadeaupakket 

Vind je beide tips leuk? Dan kun je natuurlijk ook nog kiezen om zelf een pakket samen te stellen. Kies wat (kleine) cadeaus die gerelateerd zijn aan jouw bedrijf en geef hier per medewerker een persoonlijke touch aan. Denk hierbij aan een bidon met het logo van jouw onderneming én de naam van jouw medewerker. Of een grappige muismat met een quote van jouw medewerker erop, gecombineerd met de kleuren van de huisstijl van jouw bedrijf. Ook hierin heb je verschillende opties! Online vind je hier meer informatie over. 

Cadeaubon

Misschien voor de hand liggend, maar daardoor zeker niet minder leuk! Een cadeaubon doet het altijd goed bij medewerkers. Hierdoor kunnen zij zelf kiezen wat ze leuk vinden, waardoor je teleurstelling voorkomt. 

Coen Bouhuijs