(bijna) gratis reclame voor jouw bedrijf? Het kan!

(bijna) gratis reclame voor jouw bedrijf? Het kan!

Geen enkel bedrijf kan zonder reclame. Of het nu gaat om betaalde online advertenties, social media marketing, gratis mond-tot-mondreclame of (bijna) gratis reclame door het verstrekken van bedrukte tassen. Goede reclame is ontzettend belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat mensen jouw bedrijf leren kennen en wellicht over worden gehaald om eens een bestelling te plaatsen of een dienst bij jou af te nemen. Denk echter niet dat je het met een advertentie hier en daar en leuke aanbiedingen voor elkaar hebt. Reclame spreid je het liefst over zoveel mogelijk kanalen uit. Dit kan behoorlijk in de papieren lopen, maar gelukkig zijn er dus ook gratis of bijna gratis manieren om reclame te maken voor jouw bedrijf, product of dienst. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte tassen. In deze blog willen we het hier over hebben.

Bedrukte tassen kun je op meerdere manieren inzetten

Bedrukte tassen kun je op meerdere manieren inzetten. Allereerst kun je er natuurlijk jouw bedrijf mee onder de aandacht brengen of jouw producten of diensten promoten. Daarnaast kun je ook tassen bedrukken met de slogan van jouw bedrijf erop. Wil je een statement maken? Bijvoorbeeld omtrent actuele thema’s zoals duurzaamheid, milieuvervuiling, de toekomst van de aarde, et cetera? Dan is dat heel goed mogelijk! Je bent namelijk helemaal vrij in het ontwerp dat je op de tas wilt laten plaatsen. Houd er rekening mee dat ook het kleurgebruik, de grootte van het ontwerp en de positie ervan een bepaalde boodschap uitstralen.

Ga voor duurzaam! Want duurzaam = positief imago

Naast bovengenoemde punten kan ook het materiaal waarvan de tas is gemaakt iets zeggen over de visie, waarden en speerpunten van jouw bedrijf. Omdat plastic vandaag de dag in een zeer negatief daglicht staat kan een plastic tas het imago van jouw bedrijf behoorlijk schade berokkenen. Wanneer je tasjes verstrekt gemaakt van duurzame materialen zoals katoen, linnen of canvas, wordt dit vaak al snel automatisch gelinkt aan een duurzame bedrijfsvoering, een bedrijf met oog voor de toekomst, et cetera. Mensen zullen dan sneller geneigd zijn om bij jou te kopen. En dat wil je natuurlijk bereiken!

Tassen bedrukken?

Tassen bedrukken? Bij Rotimshop zijn de mogelijkheden eindeloos! Neem eens een kijkje op de website en ontdek het zelf.

Coen Bouhuijs