Breid je marketing aanbod uit met linkbuilding

Breid je marketing aanbod uit met linkbuilding

Social media, zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO). Allemaal zaken die je wellicht al aanbiedt aan klanten van je marketingbureau. Als je veel online marketing biedt zal de term linkbuilding niet nieuw zijn. Links verkrijgen voor klanten is een erg nuttige toevoeging aan je SEO-activiteiten. We vertellen er graag nog wat meer over.

Linkbuilding uitbesteden

Links kunnen enorm veel impact hebben op de positie van een website in de zoekmachine resultaten. Er kan alleen enorm veel tijd in gaan zitten om deze te verkrijgen of om passende content te schrijven. Daarom kun je dit uitbesteden. Ook als marketingbureau. Met whitelabel linkbuilding kun je het aanbod van jouw marketingbureau uitbreiden en veel meer linkbuilding aanbieden zonder hier veel extra tijd aan kwijt te zijn. Een voorbeeld van een bedrijf wat linkbuilding voor je uit handen kan nemen is Brandmatchers.

Whitelabel

Bij whitelabel linkbuiling worden alle linkbuilding activiteiten voor je overgenomen. Zij matchen jouw klanten aan passende platformen en zorgen dat er content wordt geschreven die passen bij de linkjes naar jouw klanten. Daarnaast worden er blanco rapportages geschreven waarin de voortgang en activiteiten helder beschreven worden. Deze kun je aanpassen naar je eigen huisstijl en doorsturen naar de klant. Zo ontstaat er een mooie win-win situatie waarin jij jouw klanten kunt voorzien van kwalitatieve linkbuilding zonder dat dit veel extra tijd kost. De klant blij, jij blij.

Expertise

Daarnaast is linkbuilding echt een vak apart. Er komt best veel bij kijken om goede links te verkrijgen. Een goed linkbuilding bedrijf heeft alle kennis in huis om dit te doen. Ook hebben zij veel contacten met verschillende platforms die erg interessant zijn voor jouw klanten. Zo hoef je ook geen tijd te besteden om dit allemaal uit te zoeken en kunnen je SEO-specialisten zich focussen om alle andere aspecten van zoekmachine optimalisatie. Kostbare tijd waarin veel andere SEO-activiteiten kunnen worden uitgevoerd.

Coen Bouhuijs