Tips voor een goed verzorgd bedrijfspand

Tips voor een goed verzorgd bedrijfspand

Je bedrijfspand is een soort visitekaartje voor je bedrijf en daarom wil je graag dat het er netjes en verzorgd uitziet. Dit zorgt ervoor dat je professioneler overkomt en dus ook een betere indruk op klanten maakt. Zorg voor een verzorgd exterieur met mooie ramen en deuren Lier, aantrekkelijke buitenreclame en een verzorgde entree.

Mooie ramen en deuren

Het exterieur van je pand valt op en iedereen die er langskomt ziet dit. Om ervoor te zorgen dat het exterieur van je pand er goed uitziet, kun je verschillende stappen ondernemen. Laat bijvoorbeeld je gevels reinigen of verf de muren opnieuw wanneer de kleur er niet meer fris uitziet. Ook nieuwe ramen en deuren kunnen een wereld van verschil maken. Je bedrijfspand ziet er zo niet alleen beter uit, maar is ook meteen beter geïsoleerd. Dit betekent dat je minder last van kou en van warmte hebt, wat je ook terugziet in je energierekening.

Aantrekkelijke buitenreclame

Buitenreclame is een mooie manier om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Een aantrekkelijke reclame kan ervoor zorgen dat mensen die langs je bedrijfspand lopen je bedrijf opeens opmerken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om je bedrijfsnaam in grote letters boven de deur te laten monteren, om een raamsticker met je logo en een slogan op het raam te plakken of om een aantrekkelijke reclamevlag in je bedrijfskleuren op te hangen.

Verzorgde entree

Een verzorgde entree is belangrijk, omdat mensen hier al een bepaald beeld van je bedrijf krijgen. Zorg er dus voor dat de bestrating netjes is, dat er geen grote hoeveelheid onkruid groeit en dat de deur er verzorgd uitziet. Zodra mensen de deur door zijn, moeten ze zich welkom voelen en dat werkt het beste in een verzorgde entree. Zorg er bijvoorbeeld ook voor dat belangrijke informatie, zoals de openingstijden, aan de buitenkant van de deur al zichtbaar zijn.

 

 

Coen Bouhuijs