Cadeaus voor medewerkers die met pensioen gaan

Cadeaus voor medewerkers die met pensioen gaan

In onze vergrijzende maatschappij werken steeds meer oudere werknemers langer door in de bedrijven. Toch komt er onvermijdelijk een moment waarop de medewerkers met pensioen gaan.
Dit moment laat je natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Als je je medewerker waardeert en hem of haar als afscheid een aardigheidje wilt meegeven dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit aardigheidje of cadeautje het thema Pensioen mee te geven.

Geef een cadeaupakket mee

Een cadeaupakket met als thema Pensioen is leuk om te geven en wordt net zo gewaardeerd als het jaarlijkse kerstpakket. De verrassing over wat er in het pakket zit is leuk en je kunt er een vrolijke twist aan geven door wat “pensioen”-cadeautjes erin te doen. Er zijn ook kant en klare pensioen cadeaupakketten verkrijgbaar. Kadogalerie.nl heeft er bijvoorbeeld een aantal samengesteld die bijzonder geschikt zijn om aan je medewerkers te geven die met pensioen gaan. Je kunt ook zelf een cadeaupakket met het thema Pensioen samenstellen. Schaf een paar kleine cadeautjes aan dit het thema dragen door de tekst of de vermelding, en vul dit aan met een of meer kleine cadeautjes die goed bij de medewerker passen.

Pensioen cadeautjes

Wil je liever geen pensioen cadeaupakket geven dan kun je ervoor kiezen een pensioen cadeau te geven, eventueel samen met een cadeaubon en/of een bloemetje. Als er sprake is van een bijeenkomst in verband met het afscheid van je medewerker dan is het leuk een cadeau met het pensioen thema te geven. Dit geeft het – soms zware of serieuze – afscheid een luchtige draai. Wordt het afscheidscadeau toegestuurd of aan het einde van de laatste werkdag meegegeven dan kun je met een passend pensioen cadeau de medewerker een leuk afscheid in verband met zijn of haar pensioen geven.

Gun je medewerker en collega dus een mooi afscheid, je gaat tenslotte maar een keer met pensioen.

Coen Bouhuijs