De voordelen van een gebruikte palletstelling

De voordelen van een gebruikte palletstelling

Helaas komt het wel eens voor dat er een bedrijf failliet gaat. Als dit gebeurt dan zijn er veel materialen over die niet meer nodig zijn. Vaak worden deze materialen verkocht aan een ander bedrijf of weggegooid. Als je op zoek bent naar palletstellingen is een tweedehands stelling een goede optie. Ben je benieuwd waarom? Lees dan verder!

Kostenbesparing

Het grootste voordeel aan een tweedehands palletstelling is de kostenbesparing. Een palletstelling kan een grote kostenpost zijn voor een startend bedrijf. Voor beginners is een tweedehands stelling dus vaak een goede optie.

Duurzaam

Nu duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het als bedrijf goed om daarop in te spelen. Als je een tweedehands stelling koopt, voorkom je dat de stelling naar de stort gaat en worden er veel grondstoffen bespaart. Het kan zijn dat een bedrijf een stelling koopt en vervolgens snel groeit en daardoor meer ruimte nodig heeft. Dan is het een goede optie om de stelling weer te verkopen en een grotere tweedehandse stelling kopen.

Veilig

Misschien vraag je je af of een gebruikte stelling wel veilig is, omdat deze al gebruikt is. Het antwoord daarop is: ja. De palletstelling moet voldoen aan de vastgestelde veiligheidseisen, hierdoor weet je zeker dat de stelling kwalitatief nog goed is. Een palletstelling wordt bij de levering uitgebreid gecontroleerd en getest op stevigheid, draagvermogen en veiligheid. Hierdoor kan je werknemers garanderen dat ze werken in een veilige werkomgeving.

Ontdek de mogelijkheden

Denk je dat een gebruikte palletstelling een goede optie is voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op de website van Stellingstunt gebruikte palletstellingen en ontdek de mogelijkheden. Deze partij heeft een groot aanbod aan tweedehands stellingen. Heb je een vraag over een bepaalde stelling of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren.

Coen Bouhuijs