Vier dingen die je nodig hebt bij het runnen van een winkel

Vier dingen die je nodig hebt bij het runnen van een winkel

Ga je binnenkort een winkel openen? Dat vergt natuurlijk veel voorbereiding. Er zijn dan ook allerlei dingen waar je misschien niet aan denkt. Om jezelf goed voor te bereiden, is het verstandig om een lijstje te maken met dingen die je nodig hebt. Op deze manier kan je afstrepen wat je al hebt en wat niet, wat zorgt voor beter overzicht. Ben je benieuwd wat er op dat lijstje moet staan? Lees dan verder en kom erachter!

Kartonnen labels

Artikelen die je verkoopt moeten natuurlijk voorzien zijn van een prijs. Als je kleine artikelen verkoopt kan je dit het beste doen met een stickertje, maar bij kleding is het handiger om gebruik te maken van labels. Deze labels knoop je aan het kledingstuk en voorzie je daarna van een sticker met de prijs. Hiermee voorkom je dat de lijm van de sticker op het kledingstuk blijft zitten.

Stickers

Wil je naast de fysieke winkel ook een webshop beginnen? Dan heb je verzendlabels nodig om op de pakketten te plakken. Dit draagt bij aan de productiviteit van de verzending van pakketten. Naast verzendlabels heb je ook sluitzegels nodig, om het pakket goed af te sluiten. Dit kunnen transparante zegels zijn, maar je kan ook kiezen voor een zegel met een print of een tekst. Wil je dat klanten gelijk zien dat het pakket van jouw webshop is? Ga dan voor stickers die bedrukt zijn met jouw logo of slogan.

Papieren zakjes

Als je een winkel hebt waar je sieraden of kleine accessoires verkoopt, dan is het belangrijk dat je deze goed kunt verpakken. Een setje oorbellen kan een klant namelijk snel kwijtraken. Bestel in deze situatie fourniturenzakjes, zodat je de artikelen goed kunt verpakken. Deze zakjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Het is ook mogelijk om deze zakjes te laten bedrukken met jouw logo of een slogan.

Bestel alles in een keer

Nu je weet wat je nodig hebt bij het runnen van een winkel, is het tijd om deze artikelen aan te schaffen. Neem een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek het ruime assortiment. Wel zo handig om alles in een keer te bestellen, zodat je je weer kan focussen op de rest van de voorbereiding. Heb je vragen of wil je meer informatie over een artikel? Neem dan contact op en laat je adviseren.

Coen Bouhuijs