Deze software kan jou helpen in de bedrijfsvoering!

Deze software kan jou helpen in de bedrijfsvoering!

De technologische revolutie heeft ontzettend veel moois gebracht. Dit geldt voor de gehele maatschappij, maar in het bijzonder voor het bedrijfsleven. Het bedrijfsleven is namelijk op verschillende vlakken gestimuleerd door de technologische revolutie. Zo is enerzijds de bedrijfsvoering stukken makkelijker geworden en zijn er anderzijds oneindig veel nieuwe mogelijkheden gekomen omtrent bedrijfsideeën. Het verbeteren en in kaart brengen van de bedrijfsvoering is hierin de duidelijkste ontwikkeling. Waar dit vroeger een lastig proces was, zien we anno 2021 dat dit proces erg gemakkelijk wordt middels online toepassingen. Gebruik je deze toepassingen nog niet in jouw onderneming? Lees dan snel verder, want in deze blog vertellen we je hier meer over!

Sociaal intranet

Een sociaal intranet is anno 2021 een must voor iedere onderneming. In deze veilige online omgeving kunnen collega’s met elkaar communiceren en documenten uitwisselen. Dit is belangrijk omdat medewerkers op deze manier het minste risico lopen om datalekken te veroorzaken. Daarnaast is het mogelijk om belangrijke informatie op te slaan in dit intranet. Het maakt het werk en daarnaast het stukje kwaliteitsmanagement een stuk gemakkelijker. Doordat alle bedrijf stukken voor iedereen altijd inzichtelijk zijn kan iedereen op ieder moment bij belangrijke en leerzame stukken. De kennisoverdracht wordt op deze manier geminimaliseerd. Ben je op zoek naar een sociaal intranet? Bekijk dan de mogelijkheden van Scienta eens!

Inkoopprogramma’s

Waar de inkoop binnen een onderneming vroeger een lastige klus was, kan dit anno 2021 grotendeels opgepakt worden door inkoopprogramma’s. Deze programma’s zijn organisatiebreed geïntegreerd en weten precies wanneer wat ingekocht dient te worden en waar dit dient te gebeuren. Dit proces was vroeger een handmatig proces dat extreem foutgevoelig was. De opkomst van deze software programma’s heeft het aantal fouten gelukkig enorm weten te reduceren. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over een stilliggend productieproces omdat er niet voldoende voorraad aanwezig is. Daarnaast weet je dat je altijd het juiste product bij de juiste organisatie inkoopt. Door deze functionaliteiten betaal je nooit teveel voor jouw voorraad! Inkoopprogramma’s zorgen dan ook niet alleen voor meer uptime in de organisatie, maar brengen ook een enorme kostenbesparing met zich mee!

Coen Bouhuijs