Dit moet je hebben: een dubbelstaafmat hekwerk

Dit moet je hebben: een dubbelstaafmat hekwerk

Heb je er al eens van gehoord? Een dubbelstaafmat hekwerk is stevig maar heeft ook een mooi uiterlijk. De meeste mensen kopen een dubbelstaafmat hekwerk vanwege de prijs-kwaliteitsverhouding, die is namelijk uitstekend. Omdat de dubbelstaafmat hekwerk zo populair wordt zie je steeds vaker staan. Zo kan je het hekwerk al zien staan bij sportvelden, scholen, bedrijventerreinen, een appartementencomplex en ga zo maar door. 

Wat is een dubbelstaafmat hekwerk?

Een dubbelstaafmat hekwerk is eigenlijk erg duurzaam. Het bestaat uit twee sterke horizontale staven. Daartussen bevinden zich dan de verticale staven die het hekwerk tot een degelijk maar ook sierlijk geheel maken. Dubbelstaafmatten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en heeft een coating overheen. De dubbelstaafmat hekwerk is bestand tegen verschillende weersinvloeden. Erg belangrijk om te weten: het roest niet.

De voordelen van een dubbelstaafmat

Zou je graag alle voordelen willen weten? We zullen de voordelen voor je op een rijtje zetten.

  • Geweldige prijs- kwaliteitverhouding
  • Erg duurzaam
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Altijd geleverd als een totaalpakket
  • Kan op maat gemaakt worden

Een dubbelstaafmat hekwerk die bij jou past

Ben je op zoek naar een dubbelstaafmat die een bepaalde hoogte of breedte heeft? De dubbelstaafmatten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo kan je kiezen uit het type dubbelstaafmat 8/6/8 als het budgettaire type dubbelstaafmat 6/5/6. De beschikbare hoogtes voor deze dubbelstaafmatten variëren per type dubbelstaafmat. Zo beginnen ze bij 60 centimeters tot 243 centimeters.

Montage tips

Voor de montage van een dubbelstaafmat hekwerk, geven we je graag wat tips mee. Zo zorg je ervoor dat het hekwerk staat zoals die moet staan. Als eerste streep je een hoogte af op de staanders. Plaats dan de 2 eindpalen (direct op hoogte) zodat er een rechte lijn ontstaat (Eventueel een draad spannen voor zowel de hoogte als de hekwerklijn). De staanders worden hart op hart 2580 mm geplaatst (handig hulpmiddel is een lat tussen de palen met een lengte van 2520 mm.) De staanders rond 60 mm. moeten zo recht mogelijk (gebruik een waterpas) de grond in. 

 

Coen Bouhuijs