Extra opslag plek nodig?

Extra opslag plek nodig?

Iedereen kent wel iemand met een uit de hand gelopen hobby of verzameling. Of misschien ben jij wel die persoon met wel heel bijzonder veel Colablikjes in zijn schuur. Wanneer je iets verzameld of een hobby hebt kan het al snel voor komen dat dit veel ruimte kost. Zo heb je als motorliefhebber meteen heel je garage vol en weet je als platenverzamelaar niet meer waar je je platen netjes moet opbergen. Dit is ook helemaal niet gek. Met de stijgende huizenprijs zit je nou eenmaal eerder in een klein appartement dan in rijtjeshuis. Maar toch zijn er betaalbare oplossingen waardoor jouw hobby of verzameling hier niet onder hoeft te lijden. Hier onder volgen enkele tips zodat jij je grote hobby of verzameling nog verder kan uitbreiden.  

 

Opslagruimte huren

Het huren van een opslagruimte is een erg goede oplossing. Je betaalt een maandelijks bedrag in ruil voor wat extra ruimte. Zeker in drukkere steden waar groter wonen soms bijna onbetaalbaar lijkt is dit een goede oplossing. Opslagruimte Rotterdam nodig? Huureenbox.nl is een bedrijf dat in meerdere grote steden in Nederland boxen verhuurt. Zo kan jij in zowel Amsterdam als Rotterdam een opslagruimte huren. Een erg handige en betaalbare oplossing dus voor iedereen die thuis wat ruimte te kort komt. Dit is niet alleen interessant voor mensen die thuis ruimte te kort komen maar ook voor verengingen en bedrijven. Zo kunnen bedrijven in een kleine opslagruimte hun boekhouding veilig achter slot opbergen. Zo neemt het bij het bedrijf geen ruimte in beslag en weet je zeker dat niemand er bij kan.

Stellingkasten

Wanneer het huren van een opslagruimte je niet zo aanspreekt is het misschien verstandiger eerst te kijken wat je zelf nog kan doen. Zo kan je met goedkope stellingkasten je spullen efficiënt opbergen. Hierdoor ben je minder plek kwijt en komt er weer ruimte vrij voor andere dingen. Stellingkasten zijn erg goedkoop en gaan niet zomaar kapot. Hierdoor kan je met een eenmalige aankoop van paar stellingkasten erg lang profiteren van het gemak.  

Coen Bouhuijs