Je klanten verrassen

Je klanten verrassen

Zeker voor starters is een goede klantrelatie hartstikke belangrijk. Omdat je nog maar net bent begonnen is het belangrijk de klanten die je hebt tevreden te houden. Zij kunnen immers voor nieuwe klanten zorgen, en jaren bij jou blijven shoppen! Als je klanten hebt in het buitenland, zal het wellicht iets moeilijker zijn om goede relaties te behouden. Je kan ze immers niet regelmatig op kantoor verwelkomen en zo een goede indruk achterlaten. Wat je wel kunt doen is ervoor zorgen dat wanneer je ze iets stuurt, dit zo snel en soepel mogelijk verloopt. Een pakket versturen buitenland kan wat eng zijn, maar de juiste service is zo gevonden.

Een goede service houdt klanten loyaal

Wanneer je klanten in het buitenland een pakketje stuurt, wil je natuurlijk dat dit op een goede manier gebeurd. De ene bezorgdienst heeft totaal andere service dan de andere dienst. Het juiste bedrijf voor een optimale samenwerking met de jouwe is dus misschien even zoeken. Op sites zoals Cheap Cargo kan je meerdere diensten met elkaar vergelijken. Dit is al helemaal handig voor beginnende bedrijven. Het kost namelijk nogal wat om een nieuwe business te starten, dus de beste deal voor het verzenden van pakketten vinden is altijd mooi!

 

Je hoeft alleen maar de afmetingen, het gewicht en de bestemming in te voeren en je krijgt een hele lijst aan bezorgdiensten te zien. De tarieven en de bezorgtijden staan er ook heel handig naast vermeld. Wanneer je een grote hoeveelheid aan pakketjes wilt vervoeren, kan je ook de optie aanvinken om gebruik te maken van een pallet. Zo kan je al je kleinere pakketten opstapelen en goed samen binden met plastic. Zo kan je een hele lading veilig vervoeren. Dit zal ook aanzienlijk goedkoper zijn dan alle pakketjes apart aanmelden en versturen. Natuurlijk werkt dit alleen als de pakketten een gelijke bestemming hebben.

Coen Bouhuijs