Laat je riool ontstoppen door Lacor riooltechniek

Laat je riool ontstoppen door Lacor riooltechniek

Een verstopt riool is erg vervelend. Als je riool verstopt is dan merk je dat aan een paar dingen. Je ruikt bijvoorbeeld een bepaalde rioollucht en daarnaast spoelt de wc ook niet goed meer door. Meestal ruik je de rioollucht bij een putje of de wasmachine. Ook loopt water niet goed meer weg en kunnen er vliegjes in huis zijn. Een rioollucht in huis hebben is niet prettig. Je wilt graag dat je huis fijn ruikt, niet alleen voor jezelf maar ook voor als er gasten langskomen. Daarom wil je ook zo snel mogelijk van een verstopt riool af. Hierbij kan Lacor Riooltechniek helpen.

 

Riool verstopt in zeeland

Lacor Riooltechniek is gevestigd in Zeeland. Hier werken specialisten die weten hoe ze goed een riool moeten ontstoppen. Ze bieden ook andere diensten aan zoals helpen met leidingen, dakgoten, tanks en wortelgroei. Kortom met alles buiten, onder en in de muren van je huis. Lacor kan helpen met het ontstoppen van je riool zodat je geen last meer hebt van de rioollucht. Meestal is dit snel verholpen omdat het meestal gaat om het verwijderen van resten van eten, vet, haren of andere dingen die voor verstopping zorgen. Lacor kan in Zeeland helpen met het ontstoppen van riolen.

 

Kosten van een riool ontstoppen

Lacor kan riolen ontstoppen binnenshuis en buitenshuis. Binnenshuis wordt er een reiniging door het riool gehaald. De leidingen worden dan schoon gefreesd. Buitenshuis worden de leidingen met water schoongemaakt en zo worden de resten weggespoeld. Voor een riool ontstoppen wordt door Lacor een vast tarief gevraagd. Je krijgt ook drie maanden garantie zodat het zeker is dat het riool ontstopt is. Als er extra materiaal of middelen nodig is, kost dat ook extra. Denk bijvoorbeeld aan een camera om in het riool te kijken of als er een speciaal schoonmaakmiddel is.

Coen Bouhuijs