Welke magazijnstelling kan ik het beste kopen?

Welke magazijnstelling kan ik het beste kopen?

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een magazijn te openen voor jouw producten, komen er veel verschillende punten op je pad waarmee je rekening mee moet houden. Het belangrijkste is dat jouw magazijn veilig moet zijn. Dit doe je door de juiste maatregelen te nemen en veilige, gekwalificeerde producten te kopen. Zo zijn er namelijk genoeg machines en materialen die je moet gaan aanschaffen, dit is om jouw werk en tijd optimaal te benutten.

 

Legbordstellingen

Deze stelling is het bekendste van allemaal. Het is makkelijke stelling waarbij je al jouw producten op een geordende manier kan uitstallen. Als je dus kleine producten hebt die niet heel zwaar zijn is een legbordstelling de juiste optie. Daarbij zijn deze meestal niet heel hoog waardoor je gemakkelijk overal bij kan.

 

Palletstelling

Voor het vervoeren van zware producten wordt er altijd gebruik gemaakt van een pallet. Het beste is dan om de pallet op een palletstelling te zetten. Dit is vaak een grote en hoge stelling die veel gewicht aankan. Omdat dit zwaar werk is kan je het beste ook een elektrische palletwagen bestellen en een heftruck. De palletwagen is er voor bedoeld dat je de pallets gemakkelijk vanaf de vrachtwagen naar de juiste palletstelling kan brengen. De heftruck zorgt er dan weer voor dat je pallets ook op de hoogste plank kan zetten. Deze producten kan je gemakkelijk via Heftruck.shop bestellen.

 

Doorrolstelling

Deze stelling is bedoeld voor de producten die er in komen er ook gelijk weer uit gaan. Dus de ‘first in,first out’ methode. Ze kunnen dus maar op een manier ingebracht worden en ook maar op een manier er uitgebracht worden.

 

Draagarmstelling

Deze stelling is bedoeld voor rollende en lange producten. Denk hierbij aan buizen maar ook houten planken. Hierdoor zullen ze niet van de stelling afrollen maar veilig op hun plek blijven zitten.

Coen Bouhuijs