Bedrukte geschenken om je bedrijf mee op de kaart te zetten

Bedrukte geschenken om je bedrijf mee op de kaart te zetten

Als bedrijf wil je dat klanten je onthouden. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om kleine relatiegeschenken te bedrukken met het bedrijfslogo. Dit is een hele handige truc, maar hoe zorg je er nu voor dat dit geschenk niet meteen in de prullenbak beland? Je moet kiezen voor iets praktisch, iets wat je klant daadwerkelijk gaat gebruiken. Hier vind je een paar voorbeelden en dingen om in je achterhoofd te houden.

 

Duurzaamheid staat voorop

Duurzaamheid is de laatste aantal jaren een trending topic. Als je op zoek bent naar een goed relatiegeschenk is het dus van belang dat je de duurzaamheid in acht neemt. Goede voorbeelden van duurzame relatiegeschenken zijn afvaltassen om afval in te scheiden of een kleine zandloper voor in de douche. Deze kleine oplossingen kunnen mensen het laatste duwtje in de rug geven om duurzamer te leven. Als ze dit eenmaal doen, zal dit een gevoel van tevredenheid geven, dat onbewust gekoppeld zal worden aan jouw bedrijf, want jouw logo staat op de zandloper! Een hele slimme truc, waardoor je ook nog eens een steentje bijdraagt aan het behouden van het milieu.

 

Kantoorartikelen 

Wat is er nou beter dan dat jouw klant de geschenken met jouw logo mee naar zijn of haar werk neemt? Dit is een hele handige marketingtruc waardoor de reclame precies op de goede plek belandt. Als je dit wil bereiken, is het een goed idee om kantoorartikelen te laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan balpennen, rekenmachines, briefopeners of memoboekjes. Ook notitieblokken zijn een goed idee. En wat dacht je van een blik stroopwafels om lekker van te snoepen tussen het werken door? Deze attributen zijn onmisbaar op elk bureau en zullen dus zeker gebruikt worden. En elke keer als ze gebruikt worden, zal de klant herinnerd worden aan jouw bedrijf. Ook overtuigd? Neem een kijkje op vanhelden.nl

Coen Bouhuijs