Bestel bedrukte dozen voor jouw bedrijf

Bestel bedrukte dozen voor jouw bedrijf

Heb je een winkel of een ander bedrijf en verstuur je pakketten? Dan maak je ongetwijfeld gebruik van dozen. Je kunt er dan goed voor kiezen om bedrukte dozen in te zetten. Bedrukte dozen hebben veel voordelen voor de klantbeleving. Daar vertellen we je zo meer over. Je kunt je bedrukte dozen bij superdoos.nl bestellen. Je bestelt daar ook nog eens je dozen op maat. Zo zorg je niet alleen dat je logo op de doos staat, maar ook dat je perfect aangesloten dozen hebt voor wat je dan ook maar moet verzenden.

Bedrukking op de doos

Bedrukking op je dozen is natuurlijk ideaal voor de klantbeleving. Als je een pakketje ontvangt en je ziet op de doos het logo van een bedrijf, weet je direct waar je aan toe bent. Je weet waarschijnlijk zelfs wat je kunt verwachten of wat er in de doos zit. Als ontvanger zou je dat zelf ook fijn vinden waarschijnlijk. Bedrukte dozen zijn dus geen gek idee. Je kunt je logo laten drukken op dozen van superdoos.nl vanaf een oplage van 500 stuks. De eerste keer dat je dozen laat bedrukken is de levertijd langer dan wanneer je nog een keer hetzelfde logo laat drukken. Dan zijn de levertijden standaard.

Dozen op maat

Bij superdoos.nl bestel je geen standaardformaat dozen. Je bepaalt zelf het formaat. Dat heeft ook weer voordelen. Het is ook beter voor de klantbeleving. De dozen worden op maat gemaakt. Je kiest precies het formaat dat jij nodig hebt in plaats van dat je een keuze maakt uit standaardafmetingen. Daardoor is het ook goedkoper. Er wordt namelijk geen karton verspild. En er is ook geen extra vulmateriaal nodig. Dat is voor jou als verzender weer een stuk goedkoper. En voor de ontvangers ook fijner, omdat zij niet met extra troep zitten.

Coen Bouhuijs