De 3 leukste teambuilding activiteiten in Utrecht

De 3 leukste teambuilding activiteiten in Utrecht

Of je nu op zoek bent naar een leuke dag met collega’s, opdrachten om samen te werken of een leuke activiteit met je gezin, hier vind je de leukste teambuilding activiteiten. Alle activiteiten bestaan ​​grotendeels uit samenwerking.

Lasergamen in Utrecht 

We nemen je mee in de spannende wereld van Lasergamen in de stad Utrecht. Lasergamen is een toffe activiteit voor zowel mannen als vrouwen. Stap in de wereld van een Elite Special Force team in onze grote buiten arena van 900 m2 of in onze boksarena.

 

Tijdens lasertagen zullen de teams moeten samenwerken terwijl de tegenstander wacht en klaar is om te schieten. Stress, ad hoc beslissingen en euforie wisselen elkaar af. Denk snel, strategisch, overleg met elkaar, maak snelle keuzes. Teamwork zal uw team naar de overwinning brengen.

 

Een bedrijfsuitje Utrecht, zoals lasergamen is leuk voor jong en oud. De arena in Utrecht is jaarlijks gastheer voor het Open NK Lasergamen. Het speelveld is uitermate geschikt voor zowel verjaardagsfeestjes en bedrijfsuitjes en ook geschikt voor de ervaren speler. Door de goed doordachte opzet van de arena kunnen er verschillende tactieken en spellen gespeeld worden. Het bosspeelveld is helemaal nieuw ook wel genoemd, Into the woods!

Bubbelvoetbal in Utrecht

Bubbelvoetbal is zeker een van de grappigste teambuilding activiteiten die er zin. Uitjes Utrecht wordt georganiseerd door Domstadevenementen.nl waar vele teamuitjes georganiseerd kan worden. Geniet samen met je vrienden, collega’s of familie van deze hilarische activiteit op onze locatie in Utrecht. Gekleed in een enorme transparante bubbel gaan de teams de strijd met elkaar aan. We zullen je klaarstomen om een ​​toernooi te spelen op een of meer kleine velden.

 

Welk team wordt de winnaar van de strijd en gaat naar huis met de Bubble Football Cup?

Online pubquiz

Speel nu de online pubquiz vanuit je eigen huis of op kantoor. Dit is een te gekke groepsactiviteit met een van onze eigen quizmasters. Super leuk om weer eens iets samen te doen met je collega’s, familie of vrienden. Winnen is leuk, maar het belangrijkste is om samen plezier te hebben. En natuurlijk om je kennis te testen. De vragen zijn divers, zodat iedereen kan meedoen.

Hoe werkt een online pubquiz?

Deze hilarische activiteit kan in het Nederlands of Engels verzorgd worden. Één van onze quizmasters heet alle deelnemers van het online spel welkom. Tijdens de introductie legt hij uit hoe alles werkt.

 

Je kunt ervoor kiezen om de pubquiz individueel of in teams te doen. Als er teams zijn gemaakt, voert iedereen de score in op zijn of haar eigen apparaat. Daarna worden de scores opgeteld om de teamscore te creëren. Iedereen krijgt zijn inloggegevens en de pret kan direct beginnen. Aan het einde van het spel zal onze quizmaster de (speelse) prijsuitreiking verzorgen.

 

Het spel wordt gehost in Zoom bij voorkeur, vanwege de functionaliteiten in dit programma.

 

Coen Bouhuijs