De leukste outfit ideeën voor je zakelijke meeting

De leukste outfit ideeën voor je zakelijke meeting

Bij elke zakelijke meeting ben je een wandelend visitekaartje voor jezelf en jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk om goed voor de dag te komen en even stil te staan bij de outfit die je kiest en wat deze uitstraalt. Ik deel graag even wat outfit inspiratie met je.

Suit up!

Natuurlijk kan het pak niet ontbreken uit deze lijst dus laten we hier maar meteen mee beginnen. Een mooi maatpak voor de mannen. In een donkere kleur met een wit overhemd eronder. Voor de vrouwen kan dit aan pak met broek of rok zijn, dit staat allebei erg netjes en professioneel. Maar de outfit af met een chique business tas. Natuurlijk zijn de donkergekleurde pakken een echte klassieker, maar als je in een creatieve business zit mag je best een ander kleurtje geven aan je pak. Kies wel een neutraal gekleurde tas, zodat deze altijd goed matcht welke kleur pak je ook kiest. Met Plevier tassen zit je eigenlijk altijd goed.

Business casual

In sommige gevallen mag je best aankomen in een meer casual outfit dan je nette maatpak. In dat geval is het de kunst om een mooie balans te vinden tussen zakelijk en casual. Wat eigenlijk altijd wel kan is je nette broek vervangen voor jeans en je nette schoenen inruilen voor en net paar sneakers. Kies niet meteen je gekste meest gekleurde paar sneakers maar houd het wel simpel.

Office party

De laatste optie is de meest casual optie. Kies je favoriete sneakers en match deze bij een leuk shirt en je favoriete jeans. In sommige zakelijker situaties kun je gewoon in je dagelijkse outfit voor de dag komen. Een rustige dag op kantoor of een personeelsfeestje. Wanneer je geen belangrijke meetings hebt met nieuwe (potentiële) klanten mag je er best op je gemak bij lopen. Let wel op dat je hier niet on doorslaat met te blote outfits of ongepaste printjes.

Coen Bouhuijs