De voordelen van vergaderen op een mooie locatie

De voordelen van vergaderen op een mooie locatie

Een mooie locatie geeft inspiratie, prikkelt de zintuigen en versterkt de creativiteit. Wat kenmerkt een mooie locatie? Benieuwd naar de voordelen van vergaderen op een mooie locatie? Lees dan hier verder.

Buitenlocatie
Een vergadering hoort effectief, inspirerend en motiverend te zijn. Een mooie locatie in de buitenlucht draagt hieraan bij. Buiten vergaderen bevordert de concentratie, creativiteit en de effectiviteit van een teamoverleg, training of strategisch overleg. Een buiten meeting is een unieke beleving.

Inspiratie en creativiteit
Een mooie locatie kenmerkt zich met zalen en lounges met uitzicht op de natuur. De natuur nodigt uit tot nieuwe ideeën. Tijdens een brainstormsessie naar buiten kijken, stimuleert de rechter hersenhelft: creativiteit en inspiratie borrelen op.

Teambuilding
Een prachtige locatie biedt ruimte voor buiten teambuilding activiteiten op het landgoed. Denk daarbij aan een locatie omringd door de natuur. Sluit een vergadering of congres af met een teambuilding activiteit. Ga naar buiten voor een heerlijke bbq of een leuke teambuilding activiteit, zoals schermen, boogschieten of schapendrijven.

Diversiteit van de zalen
Een mooie vergaderlocatie en congrescentrum kenmerkt zich door haar verscheidenheid aan vergader- en congreszalen. Zalen voor grote plenaire congressen en zalen voor kleinere groepen, zoals voor breakoutsessies, brainstormsessies en vergaderingen. Waarbij de door u gewenste opstelling mogelijk is en zalen met elkaar kunnen worden verbonden, zoals via live streaming.

Overnachten en Sport- en wellness faciliteiten
Organiseert u een meerdaagse congres? Dan biedt de perfecte locatie zalen, hotelkamers, sportfaciliteiten en restaurant onder één dak. Deelnemers kunnen op de locatie ontspannen na een inspirerende congresdag. Check of de locatie beschikt over sport- en wellness faciliteiten, zoals een zwembad, de sauna, fitnessruimte, squashbaan, restaurant en bar, zodat uw gasten zich op kunnen laden voor de volgende vergaderdag.

Een congrescentrum midden in de natuur ademt een bijzondere rust en charme uit en maakt de ervaring voor alle deelnemers onvergetelijk.

Coen Bouhuijs