Handige gadgets voor thuis

Handige gadgets voor thuis

Slimme koelkast

Tegenwoordig heb je veel ‘’slimme’’ apparaten in huis. Zoals een slimme thermostaat of een slimme stofzuiger. Maar de leukste ‘’slimme’’ gadget van dit moment is de slimme koelkast. Met een slimme koelkast kan je gemakkelijk de voorraad bijhouden. Er zitten namelijk camera’s in de koelkast hierdoor kan je op je telefoon zien wat er nog in de koelkast ligt en wat er nog ontbreekt. Ideaal wanneer je boodschappen gaat doen. De koelkast kan ook een melding sturen wanneer een product bijna op is. In de VS is het zelfs al mogelijk om via de koelkast eten te bestellen, en zijn er zelfs al koelkasten die uit zichzelf eten bestellen wanneer dit bijna op is.

Daylight lamp

Veel huizen hebben nog te weinig licht, vooral s’avonds en wanneer het grauw weer is. In een deel van de winter gaat de zon zelfs al om half 5 onder. Als je thuis niet genoeg licht hebt wordt het moeilijk om te werken of om bepaalde hobby’s uit te voeren. Het niet goed kunnen zien van je toetsenbord of een boek is natuurlijk ontzettend hinderlijk. Bij te weinig licht zijn wij ook geneigd om onze ogen samen te knijpen om het toch goed proberen te zien. Hierdoor raak je sneller vermoeid en kan je zelfs als gevolg hoofdpijn krijgen. Met een Daylight lamp kan je deze problemen oplossen. Een Daylight lamp is perfect voor het belichten van bepaalde gebieden, zoals je bureau, keukenblad, boek, etc. Naast dat deze lampen goed hun werk doen zien ze er ook mooi uit, dankzij een strak design.

Wake up light

Tegenwoordig zijn we allemaal druk, om deze drukke dagen vol te houden heb je voldoende energie nodig. Je kan alleen voldoende energie hebben als je ook goed wakker wordt. Elke dag moeite hebben om uit je bed te komen en enorm moe wakker worden is niet goed voor je. Toch hebben erg veel mensen er last van. Als jij hier ook last van hebt kan een wake up light een goede oplossing zijn. Een wake up light is een wekker die s ’ochtends natuurlijk zonlicht nabootst. De wekker heeft een grote lamp met warm licht dat steeds feller gaat branden, wanneer jij wakker wordt zal je dus altijd het gevoel hebben dat je met het zonnetje wakker wordt. Hierdoor zal je minder moe en minder somber wakker worden.

 

Coen Bouhuijs