Ibiza vanaf het water beleven

Ibiza vanaf het water beleven

Wanneer je aan Ibiza denkt, denk je al snel aan prachtige zandstranden, een azuurblauwe zee en heerlijke zon. Hoe ontdek je deze nu meer in Ibiza-stijl dan middels een boottocht langs de kust. Wil jij dit ook ervaren tijdens jouw vakantie op het Spaanse eiland? Zoek online op boot huren Ibiza en bekijk talloze mogelijkheden. In dit artikel lees je hoe jij en je familie of vrienden Ibiza vanaf het water kunnen beleven.

Houd je van snelheid?
Verken het water rondom Ibiza in een speedboot. Samen met je vrienden genieten van de zon, wind door je haren en zwemmen in de Middellandse Zee. Klinkt goed toch? Tegelijkertijd kun je met een speedboot de mooiste plekken aan de kust van Ibiza verkennen, maar ook bijvoorbeeld een tripje maken naar het nabij gelegen schitterende eiland Formentera. Een echte aanrader als je tijdens je vakantie op Ibiza graag even het kleinschalige, authentieke hippie-eilandgevoel opzoekt.

 

Of ga je voor luxe?
Écht in stijl varen doe je uiteraard in een jacht. Met een hapje en drankje genieten in luxe sferen van het magische uitzicht, dat is pas echt Ibiza. Benieuwd naar het aanbod? Wanneer je zoekt op jacht huren Ibiza stuit je direct op vele exclusieve jachten, die jou en je gezelschap ongetwijfeld een bijzondere dag zullen bezorgen. Uiteraard hangt daar wel een prijskaartje aan. Toch vind je ook in de jachtverhuur verschillende segmenten. En huur je ofwel met ofwel zonder schipper.

 

Overige watersporten

De Middellandse zee rondom Ibiza kun je ook op een meer actieve manier ontdekken. Met bijvoorbeeld een catamaran kun je spectaculair zeilen. En houden jij en je gezelschap van actie? Dan is een ritje op een bananenboot wat voor jullie! Ook kun je water- en jetskiën, wakeboarden, (wind- en kite)surfen, snorkelen en nog veel meer. Met keuze uit tientallen soorten boottochten en watersporten plan je jullie ideale dagje uit op het water.

 

 

Coen Bouhuijs