Vakantie vieren in Frankrijk samen met je trouwe kantoorhond

Vakantie vieren in Frankrijk samen met je trouwe kantoorhond

Heb jij een lieve vriend met vacht die onderdeel uitmaakt van je gezin en misschien zo nu en dan ook met je meegaat naar het werk als trotse kantoorhond? Grote kans dat je hem dan ook wilt meenemen op vakantie en wilt laten meedelen in de vakantievreugde. Ben je op het moment op zoek naar een mooie accommodatie waar je gekoesterde huisdier ook van harte welkom is? Dan hebben we bij BusinessBlogs goed nieuws voor je! Op verschillende weidse vakantieparken in Frankrijk van een vooraanstaande keten mag je de hond ook meenemen. Je vindt er comfortabele vakantievilla’s die van alle gemakken zijn voorzien en die je de perfecte uitvalsbasis bieden om optimaal te genieten van de schitterende omgeving, de rijke cultuur en de Bourgondische keuken. 

 

Tijdig reserveren 

Je vindt de parken waar je hond ook mag komen in verschillende streken in Midden- en Zuid-Frankrijk, waaronder de Dordogne-Lot, de Poitou-Charentes, de Aquitaine-Gironde, de Provence-Côte d’Azur, de Languedoc en Rhône-Alpes. De vakantiehuizen zijn zodanig ingericht dat je er als gast met een hond goed kunt vertoeven. Er zijn uiteraard ook vakantiehuizen waar honden niet welkom zijn. Die zijn voorbehouden aan mensen die allergisch zijn of gasten die het vanwege een andere reden niet op prijs stellen om te verblijven in een huis waar deze huisdieren zijn geweest. De vakantievilla’s waar jouw ‘furry friend’ ook zijn intrek mag nemen zijn ontzettend gewild. Daarom is het belangrijk om bij je reservering op tijd aan te geven dat je je hond wilt meenemen. 

 

Verder is het goed te weten dat het op bepaalde parken alleen op aanvraag mogelijk is om een villa te boeken waar je vriend met vacht vakantie mag vieren. Ben je er op tijd bij? Dan zorgen de beheerders van het door jou gekozen park dat er een aangename accommodatie voor je wordt gereserveerd. Hier zal het jou en je trouwe viervoeter aan niets ontbreken.

 

Bruisend vakantiepark 

Zie jij het al helemaal zitten om op vakantie met de hond in Frankrijk te gaan? Na een jaar hard werken is het wel zo fijn te weten dat de villa’s en de vakantieparken zijn voorzien van alle luxe en comfort. Er zijn vakantiehuizen die geschikt zijn voor vier, zes of acht personen, waar je de beschikking hebt over een riante woonkamer, een moderne keuken, een mooie badkamer en een terras. Op sommige parken zijn er ook vakantievilla’s met een privézwembad. Op de parken zijn er uitgestrekte speelweides waar je naar hartenlust met de hond kunt spelen, openluchtzwembaden, restaurants met uitgebreide menukaarten, vrolijke speeltuinen en tennisbanen. Ook is er WiFi en animatie in de zomer. Verder zijn er recepties met gastvrouwen en -heren die Nederlands en Engels spreken. Kortom, alle ingrediënten om te genieten met een grote G! In welke zonovergoten streek in la douce France beleef jij dit jaar een heerlijke vakantie samen met je gezin en jullie vriend met vacht? 

 

Coen Bouhuijs